Info

fre. 11. aug.

18.00 - 00.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: MAB I/S

Når Randers Ugen 2017 skydes i gang (dvs. weekenden 11.-12.-13. august 2017 - Randers Ugen ligger i den weekend og i uge 33), bliver der gensyn med Justesens Plæne som koncertsted i Randers Ugen. Det sker med en stor open air scene, gratis koncert om fredagen og stor tredobbelt koncert om lørdagen (med entré).
Justesens Plæne er i planen for Randers Ugen i årene fremover udnævnt som én af de fire fokusområder omkring Gudenåen/Randers Bro, at det blandt mange længe savnede koncertsted i Randers Ugen igen er kommet i spil.
På Åbningsaftenen er der gratis entré, optræden af Tennis og Almost AC/DC, samt officiel åbning og tale af borgmesteren.
Tennis betegner selv deres genre som ”Hit Music !”, og der er ingen tvivl om, at de vil serve hit efter hit af på en forhåbentlig lys august sommeraften i Randers Ugen. Tennis er et partyband, der spiller alt fra 80’erne og op til i dag, inkl. Ghostbusters i den ene ende, over 90’erne og 00’erne til Justin Timberlakes store sommerhit fra 2016 ”Can’t Stop The Feeling”.
Almost AC/DC giver næsten sig selv. De siger da også selv ”Det tætteste du kommer på den ægte vare!” og ”LET THERE BE ROCK!”.

Læs mere...

Arrangører

Log på