Info

søn. 13. aug.

13.00 - 15.00
Den Blå Bro
Entré: Gratis
Arrangør: Ask Why

Som en del af Randers Ugen 2017 bliver den Blå Bro omdannet til et udendørs skuespil opført af dilettanter. Du kommer til at træde ind i en tidslomme, og de besøgene får et indblik i, hvordan livet blev levet dengang, broen blev opført.  

På broen og lige omkring broen vil portrætmalere, gøglere, og musikere bidrage til at skabe en autentisk og hyggelig stemning. Det bliver en eftermiddag for hele familien. Blandt andet vil Museum Østjylland fortælle om deres projekt ”Der var engang en å”, som er målrettet de allermindste borgere i Randers Kommune og deres familier.

Du vil kunne smage og købe dig et måltid af datidens gode sager såsom; mjød, øl og svin. Hvis man mere er til at smage på ”nutidens mad”, vil StreetFood-boderne kunne give dig en mere nutidig madoplevelse.

Til at give eventen den helt autentiske stemning stiller Favrskov Middelalderforening op i egne hjemmesyede dragter/kostumer, som er taget lige ud af hverdagen dengang. De stiller også op med telte, hvor der sælges ting fra dengang og de laver mad over åben ild.

Arrangement er lavet efter idé af kunstner Hanne Koch – ejer af GALLERI-randers.

 

Arrangører

Log på