Info

tir. 15. aug.

18.30 - 20.00
Domen
Entré: 100 kr.
Arrangør: FOF Randers-Purhus-Mariager

Finn Nørbygård - rejs dig og kom igen, stærkere

- uden humor kommer man ikke videre

Finn Nørbygård er i løbet af få år blevet en af de mest populære foredragsholdere i Danmark.

Ved at kombinere personlige fortællinger med sin stærke faglighed indenfor terapi, har han sammensat et foredrag der vækker såvel smil som eftertanke hos sit publikum.

I foredraget ”Rejs dig og kom igen, stærkere!” har Finn Nørbygård fokus på de store ressourcer vi alle har til rådighed i personlige krisesituationer.

Igennem foredraget giver han publikum en bred indsigt i hvordan disse ressourcer kan findes frem og gøre krisen til en katalysator for fornyet livsenergi.

Foredraget er ikke rettet mod et bestemt publikum, men først og fremmest et livsbekræftende indlæg, egnet til enhver tilhører som er optaget af en lykkelig og meningsfyldt tilværelse.

Finn Nørbygård deler åbent og ærligt sine livserfaringer med tilhørerne. Han fortæller bl.a. om hvordan hans terapeutiske uddannelse satte gang i en større indre ”oprydning”. Denne process gjorde ham bl.a. fri af det mareridt Stein Baggers svindel og IT Factory kollaps, førte med sig.

Historier som denne bliver således ikke blot fortalt, men også sat i et bredere perspektiv, så det opleves relevant for den enkelte tilhører. Finn Nørbygård er ligeledes meget optaget af erhvervsforhold og mener, at der kan drages mange paralleller imellem forretningsværktøjer og de værktøjer, vi alle har brug for som individer.

Under foredraget fortæller han bl.a. hvordan et personligt “turn-around” bør håndteres med mange af de samme strategier som en virksomhed bruger når et underskud skal vendes til et overskud.

Foredraget ”Rejs dig og kom igen, stærkere!” er fortalt med humor og stor selvironi. Finn Nørbygård går løbende i dialog med publikum og skaber således en udpræget dynamisk foredragsoplevelse der efterlader publikum både eftertænksomt og underholdt.

Læs mere...

Arrangører

Log på