Info

tir. 15. aug.

18.30 - 20.00
Domen
Entré: 100 kr.
Arrangør: FOF Randers-Purhus-Mariager

Søs Egelind - slip humoren løs - og brug den i din hverdag

Søs Egelind fortæller om humor og det positive livssyn. Om at kaste sig hovedkuls ud i ting man ikke kan i forvejen. Søs er en mester i at få andre til at grine, men hun har også en række personlige erfaringer og pointer om at bringe humoren ind i hverdagen.

Med humor som våben og værktøj kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde eller overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser.

Det viser sig nemlig rent faktisk, at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen - også i arbejdstiden.

Der er lagt i kakkelovnen til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog Søs Egelind i sin bedste alder - med risiko for stof til eftertanke samt spoleret dårligt humør!

Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være ? Gu’ kan man da så !

Kom og hør hvordan du kan få stress-barometret til at falde ved at grine i andres selskab.

Det handler ikke om at fortælle vittigheder i én uendelighed men om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation med konstruktiv forstyrrelse.

Med humoristisk sans og et glimt i øjet er du i stand til at tackle mange af de “sure” aspekter på arbejdet.

Om Søs Egelind

Som komiker er Søs Egelind især kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt – “Søs og Kirsten” – hvor de har præsenteret over 80 forskellige figurer.

Hun er også stemmen bag dukken Harry i DSB’s reklamefilm, hvor Søren Pilmark spiller Bahnsen.

Søs har medvirket i et utal af film gennem karrieren med alt fra "Walter & Carlo - op på fars hat" til den danske serie "Lærkevej". Utallige shows med Kirsten Lehfeldt i rollerne som "Søs og Kirsten".

Søs har medvirket i reklamefilm, hvor vel nok den mest kendte er hendes stemme for dukken Harry fra DSB.

Læs mere...

Arrangører

Log på