Info

lør. 12. aug.

11.00 - 17.00
Fritidscentret
Entré: Gratis
Arrangør: Janne Celina F. Scheel-Thomsen

Censurfri Udstilling for Amatørkunstnere foregår hvert år i Randers Festuge. I år er det 27. gang at udstillingen er på banen i Randersugen. Lørdag d. 12. august afholdes der Fernisering på Fritidscentret, Vestergade 15, Randers C. Traditionnen tro spiller Randers Pigegarde koncert i Fritidscentrets gård kl. 10,30 og kl.11,00 åbnes dørene ind til den store Teatersal. Der er i år åbningstaler ved Leder af Censurfri Janne Celina F. Scheel-Thomsen og Randers Borgmester Claus Omann Jensen. Og igen i år skal vi have et lækkert gospel boost med Riverside Gospelchoir. Ved Ferniseringen er der mulighed for en forfriskning. Der deltager hvert år ca. 118 kunstnere fra hele landet,og udstillingen spænder bredt fra oliemalerier, fotos og tegninger til glaskunst, smykkekunst og stenskulpturer mm. I løbet af udstillingsugen er det igen i år muligt at opleve Censurfri som arbejdende værksted, hvor man som besøgende har mulighed for at opleve forskellige kunstneres kreative proces. Udstillingen blev i sin tid startet af Forfatter og Multikunstner Lissi F. Scheel-Thomsen.

Udstillingen har åben hver dag i festugen fra lørdag d.12. august kl.11-17. Samt søndag d. 13. august til og med søndag d. 20. august i tidsrummet 10-17.

Gratis entré

Se mere på www.censurfri.dk og Facebook-Censurfri Udstilling. Samt kontakt Janne Celina F. Scheel-Thomsen- tlf: 27589975

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på