Info

ons. 16. aug.

20.00 - 22.30
UnderVærket
Entré: 100 kr.
Arrangør: Kurt Helge

Det er nu 7. år i træk, at de lokale Johnny Cash-fortolkere giver koncert i Randers Ugen. Hvert år med et nyt tema og med en markant fornyelse af repertoiret. Således også i år, hvor det er "Man In Black", der lægger navn til temaet, og det betyder en mere rå og autentisk udgave af Johnny Cash Band, som har gravet dybt i Cash's sangskat og fundet sange, der supplerer "Man In Black" - og her altså "Man In Black" som også refererer til de fire herrers påklædning.

"Man In Black" var det, som Johnny Cash blev påhæftet som øgenavn, og det er også titlen på et album fra 1971, hvor Cash med udgangspunkt i sit outfit på scenen tager fat på problemet med, hvordan velhavende mennesker behandler fattige mennesker. Det er i sandhed en protestsang mod racisme, men også en protest mod Vietnam-krigen og en fordømmelse af masseindespærring. Johnny Cash blev med teksten til "Man In Black" inspireret af samtaler med publikummer om deres oplevelser, og pladen blev en solid succes med mange uger på Billboards Hot 100 og til stadighed i erindring hos folk, der påskønner Johnny Cash og hans indsigt i det amerikanske samfund.

I "rollen" som Johnny Cash giver Ivan Bach den ene sang efter den anden, hvor han demonstrerer sin beundring hos det amerikanske idol, der gik bort i 2003, men som stadig står som var han spillevende hos mange musikelskere verden over. Preben Dybsdal afleverer sine sikre Luther Perkins-riffs på guitaren, mens Per Arlyng lægger bunden med Marshall Grants basgange, og Tommy Kragelund på trommerne holder rytmen, som W.C. Holland gjorde det.

Dermed fremstår Johnny Cash Band igen som den danske udgave af af Johnny Cash And The Tennessee Three, der blev etableret i 1960 som den amerikanske sangers originale band. Repertoiret i Randers Ugen 2017 indeholder udover "Man In Black" væsentlige sange fra hele idolets karriere - og selvfølgelig også de store hits, som man er velkommen til at synge med på.

Tidligere år har der været trangt i salen, når Johnny Cash Band optrådte i Randers Ugen. Denne gang er der lavet bedre forhold til publikum, hvilket betyder knap så mange pladser, men til gengæld to koncerter at vælge i mellem.

Bemærk ved billetkøb, at der på det ene link kan købes billet til onsdag den 16. august og på det andet til torsdag den 17. august. Du er velkommen til at købe til begge koncerter. Pris i forsalg kr. 100. Eventuelle resterende billetter sælges ved indgangen for kr. 130.

Koncerten er sponseret af HVIDGRAFISK aps, Niels Brockgade 18, 8900 Randers.

Læs mere...

Arrangører

Log på