Info

fre. 11. aug.

22.00 - 01.00
Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.

Alt dette er sammen med nogle af Mr. Chimbo’s egne kompositioner det, der har givet Chimbo’s Revival succes i både ind- og udland. Mr. Chimbo har siden 1976 spillet mere end 2000 liveshows, og har optrådt i utallige TV- og radioshows.

Mr. Chimbo’s helt store idoler er Bill Haley & The Comets, der med bl.a. Rock Around The Clock var nogle af rockens pionerer. Sammen med andre store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl. fortolkes en række af Bill Haleys sange i showet.

Med på bas er Søren Engel, der bl.a. spillede i Delta Blues Band i 40 år. Med Billy Cross’ indtræden i bandet blev det til Delta Cross Band der bl.a. bakkede C.V. Jørgensen op på albummet ”Tidens Tern”. Søren har ligeledes turneret med Link Wray, Bo Didley og mange andre prominente artister.

Trommerne håndteres af Philip Knudsen, der tidligere har været ankermand i One Way Out og The Thrill, men som de seneste 8 år har prioriteret at være Mr. Chimbo’s tro væbner, hvor han med fede grooves sikre, at Chimbo’s Revival altid kommer sikkert i havn.

På guitar er Carsten Larsson, der bl.a. spiller på Tamra Rosanes to seneste cd’er, hvor hun sammen med Olsen ”Den Skaldede Kok” og Morten Wittrock udgør kernen i bandet Rockabilly Heart. Carsten har ligeledes spillet med The Scooters, Jes Holtsø, Cartoons og mange andre.

Chimbo’s Revival er garant for et underholdende show, hvor høj musikalitet præsenteres med et glimt i øjet, og skaber glæde i alle aldersgrupper - på store som små scener.

Chimbo’s Revival har bl.a. spillet på Plænen i Tivoli, Bakkens Friluftsscene, utallige 50’er og 60’er festivals, klubber og værtshuse i både Danmark, Norge og Sverige.

I de seneste år har Chimbo’s Revival turneret i England, hvor bandet blandt mange andre jobs, med stor succes spillede på den legendariske klub ”The Cavern Club” i Liverpool, hvor The Beatles med 288 jobs startede karrieren.

Læs mere...

Arrangører

Log på