Info

søn. 13. aug.

19.30 - 22.30
Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Til søndag aften er vi stolte af at have fået Randers Big Band til sammen med Thomas Eje at være aftenens musikalske tilløbsstykke.

Randers Big Band kender de fleste – det er godt nok flere år siden de sidst har gæstet Jazz- og Folkteltet, men mange har oplevet dem til de altid velbesøgte nytårskoncerter på Værket og hvor de ellers har spillet i og uden for Randers.

Thomas Eje kun i 2016 fejre sit 35 års jubilæum, som komiker, showman, musiker og meget mere. Kort sagt et multitalent af de største.

Thomas Eje har altid henrykket et stort og bredt publikum med sit naturtalent, der omfatter musikalitet, såvel som dramatik og komik. Sidstnævnte er især kommet til udtryk i Ejes rammende parodier, der er gået ud over alle fra Uffe Ellemann og Peter Belli til Gary Moore og selveste hr. Victor Borge.

Denne aften er det dog sangen og musikken, der er i fokus, bakkes på bedste vis op af Randers Big Band 17 mand store ensemble.

Så glæd dig til en aften, hvor Thomas Eje er i topform og brillere indenfor stort set mange genrer med sin skarpe sans for finurlige detaljer og med hans respektindgydende beherskelse af mere end 10 forskellige musikinstrumenter. Vi er sikre på at det bliver en mindeværdig aften med det bedste af det bedste fra én af underholdningsbranchens absolutte sværvægtere og byens bedste big band.

Læs mere...

Arrangører

Log på