Info

søn. 13. aug.

11.00 - 15.00
Dytmærsken
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

I Jazz & Folk Teltet i Dytmærsken er der søndag stor børnefest, en rigtigt familiehyggelig søndag, arrangereret af Blæseorkestret Søndermarken og en af fondens hovedsponsorer Randers Storcenter.

Festen starter allerede kl. 11 med musik og underholdning samt mulighed for at blive malet i ansigtet, fortæller bestyrelsesmedlem i Randers Musikfond Heine Poulsen. Kl 11.30 kommer tryllekunstner Jesper Grønkjær og laver sit fantastiske trylleshow.

Derefter er der igen musik og underholdning mens der fortsat vil være ansigtsmaling og mulighed for at lave ballondyr.

Senere er der endnu et trylleshow med Jesper Grønkjær.

Fra kl. 15 kommer Blæseorkestret Søndermarken som sædvanlig søndag eftermiddag og giver koncert i teltet.

I år har orkestret fået Mek Pek og hans søn til at komme og optræde sammen med dem.

 

Arrangementet kobles sammen med børneteateret i DOMEN på Justesens Plæne, idet Blæseorkestret Søndermarken vil gå fra Jazz & Folk Teltet til DOMEN med de børn (med forældre/bedsteforældre), der har fået billetter til stykket Nilens Stjerne med Eventyrteatret, der arrangeres af en af fondens hovedsponsorer Sparekassen Kronjylland i samarbejde med Eventsekretariatet.

Det bliver storslået med flotte kostumer og musik, når Eventyrteatret og dets 20 skuespillere i fantastiske kostumer synger forestillingen Nilens Stjerne. Stykket varer cirka 25 minutter og billetter kan printes fra https://sparkron.safeticket.dk/events. Billet til dette er påkrævet af hensyn til sikkerheden. Bemærk der er 2 forestillinger. Én klokken 13.00 og én klokken 14.00

Skuespillet er fyldt med sang og musik og eventyr-konferencieren leder os gennem stykket. Det bliver en stor oplevelse

Læs mere...

Arrangører

Log på