Info

ons. 16. aug.

19.30 - 21.30
Randers EgnsTeater
Entré: 140 kr.
Arrangør: Randers EgnsTeater

Klimakrisen har ramt Danmark. Isbjergene smelter, og inden for 24 timer vil verdens lykkeligste folk stå i vand til hårtoppen.
Takket været Dronning Margrethes nære familiære relationer til det svenske kongehus er det lykkedes at skaffe asyl til fem danskere i Sverige. Spørgsmålet er, hvem der er så heldig at være blandt de fem? Og kan hygge, wienerbrød og røde pølser overleve i dansker-enklaven i Sverige, eller står der Kalles Kaviar og surströmning på menuen?
SURSTRØMNING er en satirisk forestilling, der tager pulsen på Danmark og danskerne anno 2017 - om vi danskere og vores forhold til Sverige. Det er en forestilling, som vender alt på hovedet og viser, hvad der kan ske, når det pludselig er os selv, der rammes af naturkatastrofer, strikse asylregler og strenge integrationskrav.
Forvent stærkt overgæret, satirisk sommerteater, der får lattermusklerne til at krampe og øjnene til at løbe. Hold på hat og briller – og hold dig for næsen, når vi åbner en dåse SURSTRØMING til august.
Forestillingen er en unik samproduktion mellem Vendsyssel Teater, Teater Nordkraft, Randers EgnsTeater, Teatret Svalegangen, Folketeatret og Team Teatret.

----

Der er mulighed for at tilkøbe buffet i salen inden forestillingen. Skal købes på forhånd på randersegnsteater.dk 

Læs mere...

Arrangører

Log på