Info

ons. 16. aug.

17.00 - 20.00
Regionshospitalet Randers
Entré: 50 kr.
Arrangør: Regionshospitalet Randers

Hospitalet er det første og indtil videre det eneste hospital i landet, der har fået det økologiske guldmærke. Det betyder, at den mad og de drikkevarer, vi serverer til patienter og personale, er 95% økologiske.

Den 16. august kl. 17.00-20.00 byder vi alle borgere indenfor til økologisk aftensmad på hospitalet. Vi synes nemlig, at I alle skal have mulighed for at smage den gode mad på hospitalet. I får maden serveret i en hospitalsseng eller ved borde, hvor der vil være mulighed for at sidde i både almindelige stole og i kørestole.

Vi serverer den samme mad, som patienterne også får den dag. 

Menuen består af hakkebøf med løg, kartofler hertil pikantsauce og agurkesalat. Desserten består af vaniljebudding med saftsauce. Der serveres vand og mælk til maden - akkurat som patienterne får på hospitalet.

Herudover vil I få mulighed for at smage særlige mellemmåltid, som køkkenet laver til småtspisende eller andre patientgrupper, bestående af proteindrik med jordbær, nougatis og citronsorbet.

Køkkenpersonalet vil i løbet af middagen gå rundt og fortælle om den økologiske mad, der laves på hospitalet til daglig.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Tilmelding til arrangementet sker på hospitalets hjemmeside.

 

Læs mere...

Arrangører

Log på