Randers Ugens jubilæum begynder med en både folkelig og ung åbningskoncert for enden af Østervold.
Fredag den 12. august kan festugegæsterne glæde sig til to af tidens mest afspillede og downloadede danske solister, nemlig Nabiha og Bjørnskov. Med sig tager de et af Danmarks nye og store stjernefrø, Katie Keller.

Nabiha er blandt andet kendt for utallige hits, såsom "Bang That Drum" og "Mind The Gap", både herhjemme og i udlandet. Hermed er Nabiha også blevet folkeliggjort ved sin medvirken i musikprorgrammet "Toppen af Poppen" og som dommer i "Danmark Har Talent".

Bjørnskov har blandt andet udgivet hit-singlerne "Venner For Evigt" og "Vi Er Helte". Han trådte for alvor frem i spotlightet, da han medvirkede i Ankerstjernes kæmpehit "Nattog".

Med sig har de to solister et af Danmarks helt nye stjernefrø; 21-årige Katie Keller. Hun har skrevet sange fra en meget ung alder og har siden hun var 16 år, lavet musik med produceren AMIR. Sammen har de søsat Katie Kellers debutsingle "Eller ik", der fik en flyvende start som Ugens Uundgåelige på P3 og hittet ved dette års Zulu Award Show.

Bandet bag solisterne til Randers Ugens åbningskoncert er et husorkester dannet til lejligheden af producer og trommeslager Kent Olsen. Han har samlet et hold af musikere med rødder i Randers, som rejser hjem for denne særlige anledning. Foruden Kent Olsen er det Jan Møller på keyboard, Tom Lindby på guitar og Henrik Møller på bas. Til at kæde åbningsprogrammet sammen er Rikke Buch Bendtsen valgt som konferencier. Hun er kendt som sangerinden Disco Lydia i Diskofil, der har solgt over 300.000 albums, og har desuden medvirket i musicals som for eksempel Chicago og De tre Musketerer.

Arrangører

Log på