Når Randers Ugen fejrer 40 års jubilæum bliver det samtidig med et nyt tiltag for ungdommen. Siden etableringen af Ungerådet Randers tilbage i februar måned har rådet arbejdet med, hvordan Randers Ugen kan få en mere ung profil.
Første skridt på vejen er #teltet på Jens Otto Krags Plads, der er et kulturelt tilbud til unge mellem 15 og 25 år med studie-venlige priser. Teltet som holder åben den 17.-20. august i Randers Ugen byder på alt fra eSport og spil, til
stand-up og musik.

”Vi vil gerne ramme ungdommen i Randers med et så bredt og interessant tilbud som muligt. Derfor har vi spurgt unge i de lokale ungemiljøer, hvad der mangler i Randers Ugen. Det er blevet
til en god blandning med koncerter, stand-up, gaming og sport,” fortæller Jonas Horn, der er talsmand for #teltet, der åbner onsdag den 17. august.

#Teltet byder på masser af musik med gratis adgang, når flere store talenter optræder i løbet af ugen. Heriblandt kan nævnes rockbandet ”Emily Sick” og flere deltagere fra ”Talent Randers” f.eks. Sofie Daugaard, som optrådte sammen med Mads Langer ved dette års Grøn Koncert i Randers, den gudsbenådet sangerinde Stephanie Maria og bandet ”Blue Cells”. Samtidig har Ungerådet arrangeret en fredagsbar, hvor alle er inviteret, samt stand-up med selveste Ruben Søltoft. Under Randers Ugen kan du opleve Ruben og hans opvarmer Jonas Mogensen i et show, hvor ingen får lov at gå hjem uden at have grint godt igennem. Billetprisen for at opleve stand-up i verdensklasse er blot 30 kroner.

Arrangører

Log på