Det store udvidede Randers Kammerorkester afslutter Randers Ugen på Skovbakken.
Fuglenes sang i trætoppene træder for en eftermiddag i baggrunden, når Randers Kammerorkester spiller Randers Ugens Afslutningskoncert søndag den 21. august 2016 kl. 16.00 på Friluftsscenen Skovbakken. Der er gratis adgang til koncerten, der markerer afslutningen på den fyrretyvende Randers Uge. På scenen midt i skoven sidder Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell, og som årets gæstesolister medvirker skuespilleren Kurt Ravn og sangeren Lene Siel.

Musical Highlights og meget mere
Publikum kan se frem til et populært program, der rækker fra store muscialhits fra bl.a. Andrew Lloyd Webbers "Evita" og "The Phantom of the Opera" over danske sange som "I skovens dybe stille ro" og "I Danmark er jeg født" til uddrag fra "Pirates of the Carribbean" og Leonard Bernsteins "West Side Story". Kurt Ravn fortolker også Charles Aznavours legendariske kendingsmelodi "She", og Lene Siel synger Stephen Sondheims "Send in the Clowns". Alt i alt er der noget for enhver, når tonerne fra det store udvidede Randers Kammerorkester klinger mellem Skovbakkens grønne træer og buske.

En menneskealder på de danske scener
Den ene af koncertens to solister har i en menneskealder været en af Danmarks mest elskede skuespillere, og samtidig har han haft en travl karriere som sanger. Kurt Ravn blev i slutningen af 70'erne kendt i hver en dansk dagligstue som Røde i Matador. Siden har han haft en lang række roller på teatrene, og i tv og film har han markeret sig i tv-serier som "Bryggeren", "Anna Phil" og "Forbrydelsen II", og han har medvirket i en lang række film, hvor "Olsenbandens flugt over plankeværket, "Julefrokosten" og "Fluerne på væggen" kun er en lille håndfuld.

Lene Siel
På Skovbakken får Kurt Ravn selskab af sangeren Lene Siel. Hun har siden 1991 turneret landet rundt, og hun har givet ikke mindre end 100 koncerter i Tivoli. Ved Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllup i 2004 optrådte Lene Siel ved bryllupsfesten, og hun har i det hele taget været musikalsk gæst ved en lang række af kongehusets arrangementer. Lene Siel har udsendt 12 cd'er, der er indspillet i samarbejde med bl.a. Roger Whittaker og John Denver, og som er solgt i omkring 1 million eksemplarer.

Arrangører

Log på