Den uovertrufne og anmelderroste verdensstjerne PJ Harvey giver én koncert i Danmark i 2017, og det bliver her på Værket den 14. august. Billetsalget starter mandag 27. februar 2017 kl. 11.00. Et tæt samarbejde mellem Værket og Randers Ugen har skabt grundlag for at lande den unikke koncert, så vi i Randers Ugen kan opleve den internationale stjerne her i byen.

Sidste år indtog og betog PJ Harvey det danske publikum, først på Roskilde Festival og senere i Falconer Salen. Begge seks-stjerners koncerter med ord som ”sublim”, ”spektakulær” og ”særdeles overbevisende” i anmeldelserne.

PJ Harvey er unik og uforlignelig. Hun har gennem 25 år markeret sig som ingen andre med et bredspektret talent som både sanger, musiker, performer og skuespiller og ikke mindst takket være sit helt særlige udtryk. Med den ene banebrydende udgivelse efter den anden, senest det politisk-kontroversielle ”The Hope Six Demolition Project” fra 2016, har hun skabt sig en kultagtig status som artist og nyder kæmpestor anerkendelse, hvor end i verden hun giver koncert. Hun har netop ”tryllebundet publikum med sit nøje koreograferede rock’n’roll-teater”, lyder det fra en af hendes netop afholdte koncerter i Auckland, New Zealand. Som den eneste artist i verden har hun to gange modtaget den prestigefyldte Mercury Music Prize.

”Kulsort kærlighed og mere til i mesterlig magtdemonstration”. Sådan lød overskriften på den seks-stjernede anmeldelse i Gaffa efter PJ Harveys koncert på Roskilde Festivalen sidste år. Og da hun gæstede Falconer Salen i oktober skrev Soundvenue, at publikum var ”vidner til, hvordan koncertformatet i kyndige hænder kan forvaltes og ophøjes til en blændende udtryks- og kunstform”.

Det bliver i Store Sal, og her får publikum en unik mulighed for en intimkoncert med PJ Harvey i en koncertsal med en splinternyt, virkelig vellydende anlæg.

Her på Værket er vi ovenud begejstrede for at kunne præsentere en så fremragende kunstner som PJ Harvey i netop denne sal, fordi publikum får en tæt oplevelse med en sangerinde, som er kendt for at suge publikum helt ind i sit særegne univers med et karismatisk scenenærvær.

Koncerten bliver en del af den årlige kulturbegivenhed, Randers Ugen.

Værket og Live Nation præsenterer PJ Harvey netop i samarbejde med Randers Ugen og Eventsekretariatet som et resultat af den udvikling, bestyrelsen for Randers Ugen har sat i gang. Der er sat nye mål: Fremover skal den årlige Randers Uge byde på én stærk, international kulturprofil og samtidig fortsat være et bredt folkeligt tilbud med lokal forankring og involvering.

Arrangører

Log på