Info

man. 13. aug.

12.00 - 20.00
Butikslokale
Entré: Gratis
Arrangør: Frivilligværket

I Randers Ugen d. 13.-17. august åbner Frivilligværket et pop-up kontor på Brødregade 2. Herfra vil vi synliggøre frivilligheden og invitere randrusianerne indenfor til en snak om frivillige fællesskaber, og de mange gode ting man selv kan få med i rygsækken, hvis man er frivillig. Overskriften er "Frivillighed er for alle - også for dig".

Vi inviterer foreningerne og de frivillige til at være med til at bemande pop-kontoret i Brødregade, så vi sammen kan fortælle de gode frivillighistorier. Vores udstilling "Frivillighedens mange ansigter" vil være en del af indretningen og vil være vores udgangspunkt for at synliggøre og hylde frivilligheden i Randers Ugen. De flotte portrætter er taget af fotograf Jeppe Mehlsen fra Mit Perspektiv

Åbningstiden for pop-up kontoret vil være kl. 12.00-20.00 mandag til onsdag og kl. 12.00-17.00 torsdag og fredag. Kig forbi - vi har kaffe på kanden og tid til en snak om frivillighed. 

Vi inviterer desuden foreninger og borgere til tre fællesspisninger, hvor man kan møde hinanden til en snak om frivillighed. Fællesspisningerne foregår torsdag aften kl. 18.00, fredag kl. 12.00 og fredag kl. 17.30 i butikslokalet på Brødregade 2. Kig forbi pop-up kontoret og meld dig til en af fællesspisningerne. Det er gratis at deltage og vi garanterer hyggelig stemning og gode snakke. 

Finderiet indretter pop-kontoret så det bliver hyggeligt, 
og det er muligt at købe alle møblerne efterfølgende. 

Pop-up kontoret og fællesspisningerne er en del af festivalen 100% Fremmed? og er støttet af Randers Kommunes kulturaftale Østjysk Vækstbånd – Levende byrum og Kulturministeriet.


Følg med i forberedelserne på www.facebook.com/frivilligvaerketranders

100% fremmed? er en festival i uge 33 og 34. Læs mere her: kultur.randers.dk/100procent

Læs mere...

Arrangører

Log på